lunes, 6 de noviembre de 2017

CURTMETRATGE

Resultado de imagen de openshot1.Condicions de treball



2.Valoració del programa

(Openshot, Drive, Audacity, Movavi Video Editor, Documentos de Google, etc...)




-En primer lloc tenim el Openshot el qual hem utilitzat per a fer el trailer, ademés per a ser un programa gratis jo crec que es molt útil i fàcil de utilitzar.

-En segon lloc tenim el Drive que personalment em pareix un programa amb moltes avantatges.

-En tercer lloc tenim Audacity el qual hem utilitzat per a modificar i posar la música en el curtmetratge.

-En quart lloc tenim Movavi Video Editor aquest programa ha sigut de molta utilitat ja que amb ell hem fet els efectes especials i també ha servit per a posar frases entre escenes.

-Per últim pero no menys important Documentos Google, programa en el qual hem escrit tot el guió del curtmetratge.




3.Valoració del treball proposat

El treball proposat en aquesta avaluació ha sigut dels mijors projectes que he fet i un dels pocs que m'han entretingut i divertit tant.Primer de tot dir que fer un curtmetratge en grup em pareix una idea molt bona per diversos factors, un d'aquetos factors es posiblement la obligació que te dona aquest treball de utilitzar la imaginació, si tinguera que dir altre factor a destacar d'aquest projecte segurament serien tots els detalls que hem tingut que treballar (vestuari, escenaris...etc) per a finalitzar el curtmetratge, donant lloc a un dels mijors projectes que he fet.




4.Diari de sesions

Aquest treball el vam començar el 18 de setembre i l'hem acabat el 30 de octubre.

El primer dia vam estar pensant com anavem a fer el curtmetratge i sobre que l'anavem a fer, al final vam decidir que fariem el curtmetratge sobre Harry Potter.


El 20 de setembre ens vam posar a organitzar els efectes , vestuari i guió del curtmetratge, al principi ens va costar posar-nos d'acord perquè cada un tenia la seua opinió y volia fer-ho a la seua manera fins que al final després de tanta paciència vam decidir que mesclaríem totes les idees i la veritat es que ha quedat prou bé no em pensava que fusionant els pensament de nosaltres quatre donaria lloc a un curtmetratge tan fantàstic, no obstant podría dir que estic bastant content amb el meu equip perquè no sols hem treballat el curtmetratge sinó que també hem sobrepassat els nostres límits.





El 21 va ser el primer dia que vam començar a grabar i sincerament van ser tot rialles y riallles de manera que quasi no vam grabar res, em fa gràcia que hàgem acabat el treball a temps.

Els següents dies (22-25-27-28) vam grabar varies escenes però el divendres 29 a Javi li va donar per canviar totes les escenes, en aquest moment a Óscar quasi li dona una embòlia cerebral però vaig conseguir tranquil-litzar-ho i com no Alberto va comenzar a dir tonteries del vestuari...solució vam pasar d'ell durant 15 minuts fins que va deixar de dir tonteries i aleshores vam parlar com anavem a fer el curtmetratge perquè ninguna de les escenes que haviem grabat ens servia.



El 29 vam comenzar a grabar desde el principi però aquesta vegada si que sabíem definitivament com voliem fer el curtmetratge. El cap de setmana (30 i 1) vam quedar a casa de Óscar per a grabar ja que anavem una mica retardats con respecte als altres grups i ens va vindre prou bé el grabar eixe cap de setmana perquè vam adelantar bastant inclús m'atreveria a dir que les escenes que vam grabar eixe cap de setmana son les millors escenes que té el nostre curtmetratge.





El (2-4-5-6) de octubre vam finalitzar de grabar les escenes que ens faltaven del curtmetratge mentrestant jo em vaig encargar de fer el guió del curtmetratge (de Harry Potter) ,es a dir , posar imatges, fer un argument que personalment crec que m'ha eixit prou bé , qui sap potser en un futur soiga escritor de llibres.



La resta de dies vam estar con el openshot juntant tots els vídeos grabats i li vam afegir música perquè qualsevol curtmetratge necessita el acompanyament d'una bando sonora que quede bé con tariler, però com sempre ahi estaba el boig de Alberto i resulta que havia posat una canció que no pegava res amb el trailer fins que al final com sempre gràcies a deu va canviar la canció i va posar la que haviem acordat desde un primer moment.





Pel fan als últims dies tan sols vam estar retocant y perfeccionant les coses del treball, per últim li vam afegir unes quantes fotos al guió relacionades amb el el tema del curtmetratge(Harry Potter)

L'últim dia (30 de octubre)vam estar observant cuidadosament el curtmetratge ja con tos els videos junts ,la música ,els efectes especials ......ens vam pegar unes quantes rialles despres de tot era el treball que havien estat fent durant quasi dos mesos i teniem que revisar-ho i vore com a havia quedat fins que el resultat final va ser una verdadera obra d'art.


5.Valoració del grup (10)

La meua opinió conjunta es bastant positiva perquè com he dit abans en el diari de sesions aquest treball ha sigut dels millors i això a fet que nosaltres quatre com a grup ens sentírem molt agust i ademés ho hem donat tot en aquets treball pero ni un ni dos, els quatre en conjunt personalment crec que hem fet un exelent treball, m'ha atrevería a dir que hem alcançat la perfecció.


PERSONALMENT

ÓSCAR: aquesta persona es la perfeccó en persona no tinc cap queixa.(10)

JAVI: la veritat es que aquest company ha sigut el responsable de la mitat de les idees doncs ho ha fet perfecte , si tinguera que destacar altra cosa que no fora les seues idees seria que es molt pesat eeeeeee però se li perdona.(10)

ALBERTO: aquest company no es pesat es lo següent però bromes a part aquest ha sigut el encargat de construir el curtmetratge doncs podria dir que ha tingut també un papel molt important en aquesta obra d'art.(10)

WENCES: sense paraules aquest component es déu en persona, ha sigut la ment brillant d'aquest curtmetratge.(10)

6.MÚSICA

Statues de Harry Potter i Follow me down

7. VÍDEO





El vídeo dura 5:46.

M'acomiade de vosaltres. Espere que us agrade. W.B.

No hay comentarios:

Publicar un comentario